Deze rijwoning biedt de perfecte oplossing voor wie vlakbij de zee wil wonen, zonder last te hebben van de zomerdrukte. Je bevindt je op het einde van een doodlopende straat op een heuvel met zeezicht boven Finale Ligure. De enige mensen die hier komen, zijn bewoners en in de zomer ook wandelaars en mountainbikers, gezien er vlakbij diverse wandel- en fietsroutes starten. Dit gebied is dan ook erg geliefd bij sportievelingen die niet enkel een luie strandvakantie willen.
Ook de Italiaanse klimmers kennen het achterland van Finale Ligure goed, de rotsformaties bieden talloze klimmogelijkheden met zicht op de Middellandse Zee.

Het huis (85 m2) werd gebouwd in de jaren ’80 en bevindt zich nog steeds in zeer goede toestand.
Beneden is er een kleine woonkamer, keuken en badkamer met douche. Een open trap leidt naar de twee (vrij kleine) slaapkamers en badkamer (met toilet, bidet en lavabo).
Er is een tuin langs de voorzijde (Zuidgericht en met zeezicht) en langs de achterzijde. Er is een irrigatiesysteem.
De verwarming werkt op stadsgas.

Met de wagen ben je op 10 minuten op het strand, maar er is ook een busdienst, die in de winter 8x per dag rijdt en in de zomer zelfs om de 20 minuten. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken over mogelijke parkeerproblemen aan het strand.

Vraagprijs : 335 000 euro