Deze week gingen we een prachtige te koop staande B&B bezoeken. We kregen een uitgebreide rondleiding door onze gastheer die eindigde in één van de mooiste privé-wijnkelders die je je maar kunt inbeelden. Vooraan een ruimte met gebogen stenen plafonds, waar een prachtige degustatieruimte gecreëerd zou kunnen worden. Achteraan lagen de wijnflessen in een ruimte uitgehouwen uit tufsteen.

Na ons bezoek kregen van de eigenaar één van de flessen mee, een 13-jaar oude rode wijn die we volgens hem met goeie kaas moesten degusteren, wat we gisteren dan ook gedaan hebben. Na 13 jaar leek de wijn meer op een goeie porto, dan echt wijn en we lieten het ons dan ook smaken.

Waar zo’n huizenjacht allemaal goed voor is hé smiley.

En wie de wijnkelder en vooral de bijhorende villa met instapklare B&B wil aanschaffen, moet hier maar eens klikken : http://www.huizenjacht-italie.com/immoagora/listing/instapklare-bb

Nu kopen betekent deze zomer al je eigen Italiaanse B&B uitbaten !