De residentie is gelegen tussen de olijfbomen in Loano (Savona) op wandelafstand van het strand (600 meter) en het mooie historische centrum (400 meter) van dit mondaine kuststadje.

Deze villa bestaat uit 7 prestigieuze appartementen met een gemeenschappelijk zwembad met zonneterras en ruime gemeenschappelijke groenzones.

De villa bezit de energieklasse A (zeer energiezuinig) en biedt een uitmuntend wooncomfort dankzij de kwalitatieve afwerkingen en technologisch geavanceerde installaties.

Er zijn diverse appartementen beschikbaar met privé-tuin en / of ruim terras met zeezicht.

Prijzen tussen 313 000 en 526 000 euro

————-

Loano in de kijker

Dit stadje (12 000 inwoners) bestaat al sinds de Romeinse tijd en wordt omgeven door diverse heuvels. Het is een pittoresk kuststadje met in het oude centrum gezellige straatjes waar het aangenaam winkelen is, ook zijn er diverse goede restaurants.

Daarenboven werd het jachthavengebied onlangs vernieuwd en vind je er nu een lange promenade langs de zee die je voert naar een luxueus dakrestaurant en –bar.

Vanuit Loano kun je over het strand te voet wandelen richting Pietra Ligure, dit is aan de Bloemenrivièra vaak niet mogelijk omdat de rotsachtige kust ervoor zorgt dat je meestal enkel via de hoofdweg van stad naar stad kunt gaan.