Tegenwoordig organiseren we onze zondagse uitstap (die niet noodzakelijk op zondag hoeft plaats te vinden smiley) vaak in functie van lopende Huizenjachtopdrachten. Deze keer vertrokken we richting zee waar we op zoek gingen naar het perfecte vakantie-appartement.

De opdracht is weinig specifiek en dat geeft ons vele mogelijkheden : we hebben ongeveer een budget, weten dat iets karakteristieks een streepje voor heeft en dat zeezicht belangrijk is. Nu is het aan ons om een mooi gevarieerd programma op te stellen zodat onze client een divers aanbod te zien krijgt met uiteraard het mooiste dat de Bloemenrivièra te bieden heeft.

We hebben in onze eigen portefeuille diverse appartementen die veelbelovend zijn, omdat ze een combinatie zijn van luxe en comfort én een panoramische ligging. Maar we willen dit aanbod verder uitbreiden met appartementen die zich in een speciale lokatie bevinden, bijvoorbeeld op de zeedijk of in een authentiek gehuchtje met kasteel vlakbij zee. En zo gingen we gisteren op verkenning.

We werden niet teleurgesteld. Naast twee prachtige nieuwe locaties genoten we ook van heerlijke taartjes in een Middeleeuws dorpje en vonden we een visrestaurant waarvan de geuren zo aanlokkelijk waren dat we het zeker eens zullen uitproberen. Jaja, net als echte Italianen denken we in alle omstandigheden aan lekker eten.