Wie ons ook volgt op Facebook (http://www.facebook.com/huizenjachtitalie) weet dat “Huizenjacht Italië” ook hier ter plaatse bekender wordt. We worden steeds meer aangesproken door eigenaars die ons vragen om in het Nederlands publiciteit te maken voor hun huis. Niet al deze panden zijn geschikt voor niet-Italianen (bijv. een klein huisje dat nog net niet op de spoorweg staat), maar onderstaand huis kan zeker een liefhebber vinden, al was het maar omdat onze lievelingswijnboer zich in het dorp ernaast bevindt smiley.

Bijkomende redenen : veel privacy, midden in de natuur, maar toch vlot bereikbaar (provinciale weg, die dus in de winter steeds sneeuwvrij gehouden wordt), een huis dat al bewoonbaar is, maar waar je toch nog je eigen stempel op kunt drukken en het heeft een aantrekkelijke prijs.

Vraagprijs : 180 000 euro

Deze alleenstaande woning is gelegen in de Alta Langa, Zuid-Piemonte langs een rustige verbindingsweg tussen twee dorpen. Het bevindt zich temidden de bossen, wijngaarden en hazelaars.

Indeling van de woning (in totaal 200 m2):
– Gelijkvloers : twee opslagruimtes, dubbele garage
– Eerste verdieping : keuken, slaapkamer en toilet, terras
– Tweede verdieping : twee slaapkamers en badkamer
De verdiepingen zijn met elkaar verbonden via een externe trap en kunnen dus eventueel ook in twee wooneenheden worden opgedeeld.
Bij de woning hoort een terrein van 20 000 m2.