Dit huis is de perfecte plek voor wie wil genieten van de natuur en de rust, maar tegelijk niet te ver van alles wil zitten. De ligging is idyllisch maar niet geisoleerd, je kijkt op groene heuvels en tijdens mooie dagen reikt je zicht zelfs tot de Alpen. Je bevindt je op ca. 1 km van het dorpje Melazzo en op 6 km van het schattige termenstadje Acqui Terme waar er diverse lekkere restaurants zijn, twee marktdagen per week, diverse supermarkten, termen, een groot openluchtzwembad en vele zomerse evenementen.

Wie dit huis koopt, hoeft zicht nergens zorgen over te maken. Zowel binnen als buiten is het tot in de puntjes afgewerkt (momenteel zijn ze bezig met de laatste afwerkingen).
De woning is niet groot, maar alle comfort is aanwezig. Je komt binnen in een gezellige leefruimte met daaraan verbonden een kleine, nog in te richten keuken met een geboogd venster dat uitgeeft op de natuur. Op de benedenverdieping is er tevens een slaapkamer en toilet.
Boven bevindt zich de tweede slaapkamer met overdekt balkon en de badkamer met douche.

De verzorgde tuin maakt deel uit van een terrein van ca. 2000 meter waarin ook de garage staat en een bijkomende onoverdekte parkeerplaats.

Toen wij er waren, was het helaas een sombere dag, dus de foto’s geven helaas niet weer hoe het huis eruit ziet in optimale omstandigheden. Voordeel is : als je deze foto’s al mooi vindt, dan weet je dat dit huis zeker een bezoekje waard is.

Vraagprijs : 200 000 euro
Eventueel kan er een tweede stuk terrein bijgekocht worden waarop momenteel een klein stenen gebouwtje staat dat ook uitgebreid kan worden tot een gelijkaardig huis door de huidige eigenaar, die tevens aannemer is.